NEMA VIŠE PRAVA NA KIKS! Partizan SPASAVA GLAVU u Berlinu! Evo gde možete pratiti duel sa Albom!

Autor:

Sport

04.04.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli hvataju poslednji voz za TOP 10.

NEMA VIŠE PRAVA NA KIKS! Partizan SPASAVA GLAVU u Berlinu! Evo gde možete pratiti duel sa Albom!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana će od 20.30 časova gostovati Albi u meču 33. kola Evrolige. "Parni valjak" je prokockao veliku šansu porzom protiv Olimpijakosa da se pred poslednja dva kola drži sve u svojim rukama, tako da će grobari od večeras pratiti i druge rezultate.

Na ruku ekipi Željka Obradovića ide što moraju da se "vade" protiv najlošije ekipe takmičenja. Ipak, stručnjak crno-belih kategorički poziva na oprez, jer bi se upravo opuštanje moglo pokazati kao kobna greška u sudbonosnom duelu. 

Foto: Starsport

Željko Obradović

- To je evroligaški tim koji je u prošlom kolu protiv Efesa odigrao izvanredno, tako da znamo da poseduju kvalitet i da mogu da odigraju na visokom nivou. Tako ih tretiramo kao pravo evroligaški tim. Nema veze utakmica sa Olimpijakosom, što se tiče morala. Mi smo odigrali jako važnu utakmicu u Podgorici u ABA ligi, koju smo uspeli da dobijemo. Nema više vraćanja na ono što je iza nas, gledamo samo u napred. Znamo da mnogi timovi imaju svoju šansu, naša sreća je što uglavnom zavisimo od nas samih, prema tome treba dobro da se pripremimo i tu utakmicu sa Albom odigramo na najbolji mogući način - ističe najtrofejniji stručnjak Evrope. 

Pored ovog okršaja, verovatno će svi crno-beli biti zagledani u susret Valensije i Asvela, odnosno Žalgirisa i Monaka, dok će sutra svi kraj malih ekrana s nestrpljenjem pratiti meč Fenerbahčea i Efesa, na kome će grobari žustro navijati za izabranike Šarunasa Jasikevičijusa. Neophodan je makar jedan poraz tima Šejna Larkina i Vila Klajburna, kako bi se Partizan ponovo našao u prednosti kao ekipa sa najvećim šansama za poslednje mesto u plej-inu. 

Malo je reći da kladionice favorizuju "parni valjak", čija se pobeda plaća kvotom 1.25. Sa druge strane, iznenađenje Albe može vam doneti skoro 4.5 puta uloženog iznosa. 

Duel Patizana i tima iz Berlina možete pratiti na Sport Klubu1, a ukoliko niste u mogućnosti, možete se uključiti preko našeg portala Republika.rs, gde će biti aktivan lajv blog tokom meča. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading