GROBARI TRAŽILI, SAVIĆ POTVRDIO: Željko Obradović DOBIJA novi ugovor!

Autor:

Sport

31.03.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno je da će euforija biti još veća kada bude ozvaničeno.

GROBARI TRAŽILI, SAVIĆ POTVRDIO: Željko Obradović DOBIJA novi ugovor!

Foto: Starsport

Zoran Savić i Željko Obradović

Košarkaši Partizana nalaze se na prekretnici sezono. Poraz protiv Olimpijakosa im je zakomplikovao situaciju u Evropi, a AdmiralBet ABA liga je posebna vrsta izazova, s obzirom da crno-beli skoro sigurno neće imati prednost domaćeg terena u eventualnom finalu. 

I pored mlakih uspeha, te promenljive igre ljubimaca, grobari imaju čemu da se raduju. Još od polovine sezone, tribina je počela da šalje signale upravi da Željko Obradović mora dobiti novi ugovor. 

Žoc je rasplamcao maštu navijača figurativnim potpisom pred susret sa Baskonijom, a onda je predsednik kluba Ostoja Mijailović rekao da se pregovori kreću u dobrom smeru. 

Sada je novu radost doneo sportski direktor Zoran Savić, rekavši da ne bi trebalo da bude problema sa novim ugovorom za najtrofejnijeg stručnjaka Evrope.

- Sve je to u toku. Mislim da to neće biti problema - rekao je Savić za telegraf.rs na pitanje da li će Žoc trenirati Partizan i naredne sezone.

Foto: Starsport

Zoran Savić

Potom je istakao da crno-beli i dalje samouvereno streme ka tituli u šampionatu Jadrana, te da je bio jedan od ciljeva od samog početka. 

- Sigurno, to nam je cilj bio na početku godine, da napravimo što bolji plasman u Evroligi i da osvojimo titulu (u ABA ligi). Borimo se za to i to je jedan od ciljeva ove godine - istakao je nekadašnji igrač Barselone i Real Madrida. 

Za kraj, dotakao se šansi da se Partizan plasira među deset najboljih. Podsećamo da će za to "parni valjak" morati da pobedi na gostovanju Albi, i odbrani domaći teren protiv Valensija, ali i da se nada kiksu Efesa.

- Verujem, sigurno. Imamo 2 utakmice i mislim da ako neki normalni rezultati budu, mislim da možemo. Sve zavisi od nas. Sada u ovom momentu zavisi od drugih ekipa, ali mislim da imamo šanse da prođemo - dovršio je Savić za Telegraf.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bob

31.03.2024 13:00

Ti nešto da potvrđuješ,potrošio si brdo narodnih para za 15 mesto u euroleague,kakav stručnjak na mestu i to sportskog direktora KK Partizan,nesrećo idi iz Partizana