"PANTER BI TREBALO DA SE DRŽI SVOJE IGRE!" Bivši igrač Partizana ZAGRMEO na kapitena i trenera crno-belih!

Autor:

Sport

26.03.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije takav igrač, nema prava rešenja"

"PANTER BI TREBALO DA SE DRŽI SVOJE IGRE!" Bivši igrač Partizana ZAGRMEO na kapitena i trenera crno-belih!

Foto: Starsport

Vladimir Micov o Kevinu Panteru

Bivši košarkaš Partizana, Vladimir Micov, gostujući u emisiji "U obruču" na "TV Arena sport", izneo je svoje mišljenje o aktuelnom kapitenu crno-belih, Kevinu Panteru. Micov je istakao da smatra da Panter trenutno nema odgovarajuću ulogu u timu, implicirajući da trener Željko Obradović još uvek nije pronašao idealnu poziciju za njega.

Kevin Panter? Šta da mu zameriš... Ne krije se, nekad uđe, nekad ne uđe. Ima malo drugačiju ulogu u Partizanu za koju ja lično mislim da mu ne leži. Trebalo bi da se drži svoje igre. Ovo što se traži da igra 'pik en rol' ga troši, nije takav igrač, nema prava rešenja, samo mora da se nađe uloga i bolje je kad više šutira, počeo je Micov.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Micov

Micov je delio svlačionicu sa kapitenom Partizana i Zekom Ledejem u Armaniju pre nekoliko sezona.

- Ledej i Panter su uhvatili kontinuitet u Partizanu, a ako to radiš ne možeš da ostaviš traga. Ledej je pre stalno menjao klubove. Pokazao se sada, ima veliku minutažu i ima malo problema ako čuva brže četvorke, ali kada šutne, odigra leđima, ima dobru energiju. Naravno, ima oscilacija i kod njega. Opet, nerealno je da se igraju sezone bez greške. Dve utakmice odigraš na Balkanu i na meti si - zaključio je bivši igrač crno-belih.

Podsetimo, Micov je imao bogatu košarkašku karijeru u Evropi braneći boje Galatasaraja, moskovskog CSKA, Budućnosti, Kahe Laboral, Zvezde, Partizana i još nekoliko timova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading