ISPLIVALI DETALJI O NOVOM OBRADOVIĆEVOM UGOVORU! Evo DO KADA će ostati u Partizanu!

Autor:

Sport

01.04.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari kao da su u raju...

ISPLIVALI DETALJI O NOVOM OBRADOVIĆEVOM UGOVORU! Evo DO KADA će ostati u Partizanu!

Foto: Starsport

Grobari su se pitali, čekali i dobili pozitivan odgovor. Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, izjavio je da klub želi da produži saradnju sa trenerom Željkom Obradovićem, čiji ugovor se nalazi u finalnoj fazi izrade.

Naime, kako Kurir saznaje, ponuđena mu je saradnja na tri godine, uz mogućnost opcije "plus dve", što bi značilo da bi Obradović mogao da ostane na klupi Partizana čak do leta 2027. godine.


Podsetimo, Željko je nedavno izrazio svoju želju da ostane u Partizanu, ističući da je tu "najsrećniji čovek". Upoređujući svoje iskustvo u različitim klubovima širom Evrope, Obradović ističe odanost i podršku koju dobija od navijača Partizana.
Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

- Nema šta da se objašnjava, moja najveća želja je da ostanem, ovde sam najsrećniji čovek. Prošao sam mnogo toga, doživeo lepe stvari od Partizana, Huventuda, Reala, preko Treviza, Benetona, Panatinaikosa i Fenerbahčea. Svuda sam radio sa ogromnom željom, imali smo rezultate i publiku, ali ova odanost, to je neverovatno. Samo mogu da zahvaljujem publici na svemu što uvek radi za nas - rekao je nedavno trener Partizana na temu produženja ugovora, a potom završio:

- Što se mene tiče, sve ću uraditi da ostanem u Partizanu dokle god budem imao želju da se bavim ovim. Ovde nije sve idealno, ali gde jeste? Svi težimo savršenom, eldoradu. Nisam siguran da to postoji. Živiš kako živiš i boriš se. Nadam se da ćemo svi zajedno da se izborimo s problemima i da nastavimo da se predstavljamo u Evroligi na najbolji način.

Obradović je kroz karijeru ostvario značajne uspehe, a šlag na tortu bilo bi da završi onako kako je i počeo - titulom u svom Partizanu. Ukoliko ostane toliko dugo u klubu, šanse za tako nešto se drastično povećavaju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vaske

03.04.2024 10:31

Ostavke zauvek osim ako nema rezultate, niko ga nece!!!