ISTORIJA ISPISAN NA MEČU FENERA I ALBE: Hejs Dejvis postavio REKORD PO BROJU POENA na jednom meču!

Autor:

Sport

29.03.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija košarkaša truskog tima.

ISTORIJA ISPISAN NA MEČU FENERA I ALBE: Hejs Dejvis postavio REKORD PO BROJU POENA na jednom meču!

Foto: Starsport

Košarkaši Fenerbahčea su ostvarili ubedljivu pobedu nad Albom rezultatom 103:68 u 32. kolu Evrolige, ali ono što je privuklo najviše pažnje jeste neverovatni uspeh Najdžela Hejsa Dejvisa.

On je postavio novi rekord Evrolige po broju postignutih poena na jednom meču, ubacivši neverovatnih 50 poena uz impresivan šut van linije 6,75. Već u prvoj četvrtini susreta, Hejs-Dejvis je postigao 18 poena, najavljujući svoju izvanrednu partiju.

 

 


Već posle prve četvrtine, Fenerbahče je zauzeo vodeću poziciju rezultatom 34:18, jasno pokazujući svoju dominaciju nad protivnikom. Nastavak meča je doneo istu sliku - Fenerbahče je nastavio da rešeta koš Albe, dok je Hejs-Dejvis nastavio da pogađa iz svih pozicija, postavljajući novi rekord Evrolige.

Najdžel Hejs Dejvis je nadmašio prethodni rekord postignut od strane Šejna Larkina, koji je držao titulu najviše postignutih poena na jednom meču sa 49 koševa. Ipak, treba istaći da je Larkin na jednom meču uspeo da postigne čak 10 šuteva van linije 6,75, čime je postavio visoku lestvicu za ostale igrače. Hejs-Dejvisu je nedostajala još jedna pogođena trojka kako bi se izjednačio sa Larkinovim impresivnim dostignućem.

Nakon ove izvanredne partije, Fenerbahče je ostvario važnu pobedu, a Najdžel Hejs Dejvis je zasluženo postao glavna tema razgovora u svetu košarke.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading