DANTE I DALJE VOLI ŽELJKA! Egzum tvrdi: "Niko nije BOLJI od njega"!

Autor:

Sport

29.03.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaju uspomene na Partizan.

DANTE I DALJE VOLI ŽELJKA! Egzum tvrdi: "Niko nije BOLJI od njega"!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Dante Egzum

Mnogi navijača Partizana su posle poraza od Olimpijakosa počeli sa nostalgijom da se osvrću unazad, bolno zagledani u prošlu sezonu kada su protiv istog kluba praktično pretrčali ka TOP8 fazi. 

Ova takmičarska godina je nešto drugačija, nije to više taj klub iz Pireja, ali i "parnom valjku" fali motor iz Australije.

Dante Egzum je neko koga grobari i dalje oplakuju, i to je vidno po problemima pri prenosu lopte, kao i nedostatku nekoga ko ujedno mogao da smiri igru i izmisli poene pri suši. 

Foto: Starsport

Dante Egzum

Specifično da je taj duel obeležilo upravo kucanje Dantea preko sadašnjeg igrača Crvene zvezde Džoela Bolomboja, a još interesantnije da se Australijanac oglasio ubrzo posle poraza. 

On je govorio o Željku Obradoviću kao košarkaškom geniju, navodeći da nikada takvog stratega nije upoznao, niti da je imao prilike da radi sa veličinom poput Žoca. 

- Trener Partizana Željko Obradović je neverovatan. Niko nije bolji od njega. Zaista smatram da je jedinstven- rekao je Egzum u podkastu „Top šelf“ i dodao:

- Samo prilika da učim od Željka i da igram pred 20.000 raspevanih navijača, koji su uvek tu za nas kada da se borimo bez obzira na rezultat, je nešto neverovatno… Zato smo ostavljali srce na parketu i uživao sam u svemu tome.

Iako lepa i nezaboravna, Egzum je sada samo senka uspomene koja bdije nad Arenom u pratnji Matijasa Lesora i Jama Madara. Realnost je nešto drugačija. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading