EVO ZAŠTO JE PARTIZANU VAŽNA UTAKMICA SA STUDENTSKIM CENTROM! Obradović poziva na OPREZ!

Autor:

Sport

23.03.2024

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zaslužuju maksimalno poštovanje"

EVO ZAŠTO JE PARTIZANU VAŽNA UTAKMICA SA STUDENTSKIM CENTROM! Obradović poziva na OPREZ!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana se pripremaju za važan meč u Podgorici protiv ekipe Studentskog centra koja je i te kako umela da ih namuči prošle godine. Nakon poraza od Reala u Evroligi, ekipu Željka Obradovića očekuje izazovno gostovanje u okviru 24. kola AdmiralBet ABA lige.

Iskusni trener crno-belih istakao je da se ritam utakmica nastavlja, te da je sada fokus na regionalnoj ligi.

- Ritam utakmica se nastavlja, na redu je AdmiralBet ABA liga. Menjamo čip kao i uvek, uz maksimalno poštovanje prema Studentskom centru. O njima se sve zna, u pitanju je ekipa koja zaista igra veoma dobro, napravili su podvig osvajanjem Kupa Crne Gore i zaslužuju maksimalno poštovanje - kazao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

Zamenik kapitena crno-belih, Danilo Anđušić, istakao je važnost utakmice, posebno u kontekstu borbe za drugo mesto s obzirom na prethodni poraz Budućnosti. 

Jako važna utakmica za nas, pogotovo u borbi za drugo mesto s obzirom da je Budućnost izgubila prethodnu utakmicu. To nam je cilj, ne smemo da ih potcenimo, znamo koliko nam je teško bilo i ove sezone tamo na početku kada smo igrali Superkup, i prošle sezone, tako da moramo maksimalno da pristupimo meču da bi pobedili - naglasio je Anđušić.

Podsetimo, ukoliko crno-beli pobede, izjednačiće se na tabeli sa ekipom Budućnosti i imaće priliku da u međusobnom duelu koji ih očekuje uskoro ipak "izboksuju" drugu poziciju u Jadranskoj ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading