JAGO SA ŠEŠIRIĆEM NA GLAVI POMAŽE SAIGRAČIMA! Delije IZGORELE kada se Brazilac POJAVIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.03.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno navijači mogu da se raduju.

JAGO SA ŠEŠIRIĆEM NA GLAVI POMAŽE SAIGRAČIMA! Delije IZGORELE kada se Brazilac POJAVIO! (VIDEO)

Foto: Starsport

Jago dos Santos

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Virtus u okviru 31. kola Evrolige od 19.00 časova. S obzirom da je klub sa Malog Kalemegdana izgubio i matematičke šanse da se kvalifikuje u narednu fazu takmičenja, ostaje borba za čuvanje obraza, i popravljanje utiska pred svojim navijačima. 

Ipak, ono što je obradovalo delije, jeste povratak Jaga dos Santosa. Omaleni Brazilac je doživeo tešku povredu sinusne kosti na meču sa Makabijem iz Tel Aviva, i takođe ja zadobio bezopasniji potres mozga. I pored toga, atomski plej Zvezde se pojavio na utakmici sa Virtusom spreman da pomogne, naravno sa tribine kao navijač. 

 

Republika

Foto: Starsport

Jago Dos Santos

Svakako, svi prisutni u hali bili su oduševljeni ponovnim pojavljivanjem Jaga, a navijači su ostali u transku što bi mogao biti motiv više da večeras bude prava atmosfera u Areni. 

Podsećamo, Zvezdi, pored Brazilca, neće moći da pomognu igrači koji su uglavnom od ranije odsutni. Već je očekivano da se Trej Tompkins iščekuje poput Godoa, dok mladi Nikola Topić i dalje muči muke sa povredom zadobijenom u derbiju. 

Ipak, ono što mnoge ne raduje je stanje Miloša Teodosića. Srpski plejmejker se vratio u meču sa Panatinaikosom, ali je i sam priznao da se ne oseća potpuno spremnim, tako da je njegov nastup pod znakom pitanja. 

Crvena zvezda je trenutno 16-plasirana ekipa Evrolige sa 10 pobeda na 30 utakmica, dok Virtus zauzima veoma visoku osmu poziciju sa 17 trijumfa. 

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading