MONSTRUOZNI TRIPL-DABL JOKIĆA PROTIV NIKSA! Nikola predvodio Denver do JOŠ JEDNE pobede!

Autor:

Sport

22.03.2024

04:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna partija Srbina!

MONSTRUOZNI TRIPL-DABL JOKIĆA PROTIV NIKSA! Nikola predvodio Denver do JOŠ JEDNE pobede!

Foto: Twitter/nuggets

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su "žilavu" ekipu Njujork Niksa rezultatom 113:100.

U Koloradu smo večeras gledali jedan izvanredan meč u kom su Nagetsi kroz apsolutno svih 40 minuta imali prednost i dominirali, ali gosti iz Njujorka nisu želeli da se predaju sve do poslednjih nekoliko minuta kada im je otpor konačno slomljen.

Utakmica je protekla u znaku, koga drugog nego - Nikole Jokića, do duše drugog najefikasnijeg igrača na meču, pošto je Porter Džunior imao 31 poen, za jedan više od Nikole. Ipak, Srbin je zabeležio novi tripl-dabl i tako bio ključan igrač u pobedi Melounovog tima - imao je 30 poena, 14 skokova i 11 asistencija. Ovu poslednju marginu ispunio je na prelep način sa nekoliko dodavanja koja su ostavila sve ljubitelje košarke bez daha.

Sa nekoliko sjajnih asistencija naterao je navijače Denvera da još jednom sa oduševljenjem proprate njegov nastup i gledaju pobedu svog tima, koja je, pak, bila osigurana tek na dva minuta pre kraja kada je pomenuti Porter Džunior pogodio trojku i "zacementirao" sudbinu Niksa.

U redovima gostiju najefikasniji bio je Džejlen Branson sa 26 poena, a sa 20 ga je pratio Hartenštajn koji je u prvom poluvremenu zadavao ogromne probleme Jokiću i odbrani Nagetsa.

Nakon ovog trijumfa, Denver čeka utakmicu Tandera kako bi video da li se eventualno vraća na prvu poziciju na Zapadu, dok Niksi ostaju četvrti na Istoku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading