NE VIĐAMO ČESTO OVO OD JOKIĆA! Pogledajte ŠTA je centar Denvera uradio na zagrevanju!

Autor:

Sport

22.03.2024

02:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrači su bili u neverici.

NE VIĐAMO ČESTO OVO OD JOKIĆA! Pogledajte ŠTA je centar Denvera uradio na zagrevanju!

Foto: Twitter/nuggets

Jokić protiv Minesote

Samo dva dana nakon ogromne pobede nad Minesotom u borbi za vrh NBA lige gde su kontrolisali čitav meč, košarkaši Denver Nagetsa ukrstiće koplja sa Njujork Niksima.

Trenutno je sam start meča, Jokić i ekipa su se zagrevali pred početak, a tada je viđen detalj koji ne primetimo tako često, vrlo verovatno iz razloga što se izuzetno retko i dešava.

Naime, na zvaničnom profilu na društvenim mrežama Denvera osvanula je slika Nikole kako zakucava na zagrevanju.

Koliko je ovo čudna stvar za njega, govori i reakcija njegovih saigrača koji se vide u pozadini objave. Svi su skeptični i strahuju, pošto je to jedna od retkih prilika da vidimo bišeg igrača Mege na obruču i to sa dve ruke. Da li je uspeo da zakuca - nemamo pojma, međutim, možda je bolje da se drži dodavanja i mozga pre zakucavanja.

Podsetimo, Nagetsi su prekjuče savladali Timbervulvs u Minesoti i upisali pobedu savladavši domaći tim sa 115:112 posle prave predstave!

Nikola Jokić je "kumovao" njome, pošto je meč završio sa izvanrednih 35 poena, 16 skokova i dve asistencije. Srpski centar je nešto blaže ušao u meč, ali je krenuo da se pojavljuje onda kada je to bilo najpotrebnije i sa dve ogromne trojke u poslednjoj četvrtini donese pobedu timu iz Kolorada. 

Takođe, što se tiče sadašnjeg meča, Niksi nisu nimalo rival za potcenjivanje, s obzirom na to da su u Istočnoj konferenciji trenutno četvrtoplasirana.ekipa, a tražiće priliku da taj skor večeras i poprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading