TAJM-AUT O KOJEM BRUJI REGION! Hrvat napravio neviđen SKANDAL! Psovao SVE igrače i nazvao ih...! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.03.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni incident dogodio se prilikom minute odmora na meču AdmiralBet ABA 2 lige.

TAJM-AUT O KOJEM BRUJI REGION! Hrvat napravio neviđen SKANDAL! Psovao SVE igrače i nazvao ih...! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TV Arena sport

Košarkaši Šibenke, trenutno najslabija ekipa AdmiralBet ABA 2 lige, doživeli su novi poraz. Ovog puta od ekipe Sutjeske iz Nikšića rezultatom 72:80.

Međutim, ono što je obeležilo ovaj meč nije samo pobeda gostiju, već i skandalozan tajmaut koji je održao trener hrvatskog tima, Josip Pandža.

Tokom prve četvrtine meča, dok je njegova ekipa gubila 15:4, šef struke Šibenke je izgovorio niz prostačkih uvreda i psovki na račun svojih igrača.

Iako je možda bio svestan da se svaki tajmaut snima i ide uživo na televiziji, ovaj stručnjak je besneo rečima:

- Nećete danas igrati košarku? Koja vam je pi*ka materina? Šta se dešava među vama? Je li možemo da svičujemo svaki pik sa ovim Spasojevićem? Ne želite odbranu, nema intenziteta, nema komunikacije. Jeste vi retardirani, pi*ka vam materina bolesna? Jeste retardirani? Kako možeš svaki dan prokleto svoje ime, je li imaš ponos, pi*ka vam materina retardirana? Je li svaki dan moram ovo sr*nje prolaziti? - vikao je Pandža.

Igrači su, posle ovakvih reči, mirno i nemo sedeli i gledali u pod, ali nakon tajm-auta uspeli su da naprave seriju i čak povedu do poluvremena. Uprkos tome, ekipa Sutjeske je do kraja pokazala kvalitet i zasluženo slavila.

Incident koji se dogodio izazvao je brojne reakcije javnosti, a snimak ovog tajmauta brzo se proširio.

Gledaoci su ostali zapanjeni rečnikom trenera hrvatskog tima, a reakcije na društvenim mrežama jasno pokazuju osudu ovakvog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading