LESOR PODSETIO GROBARE NA MESTO USPEHA: Da li je ovo prozivka MILJENIKA Grobara na račun ZVEZDE?

Autor:

Sport

24.01.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može se razmotriti na više načina.

LESOR PODSETIO GROBARE NA MESTO USPEHA: Da li je ovo prozivka MILJENIKA Grobara na račun ZVEZDE?

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Matijas Lesor je ponovo u Beogradu, gde će sutra zajedno sa svojim saigračima iz Panatinaikosa pokušati da dođe do nove pobede u Evroligi nad Makabijem iz Tel Aviva. Poznato je da izraleski klub već izvesno vreme nastupa u hali Pionir u našem glavnom gradu, a to je za Francuza značio povratak na mesto gde je proveo neke od najlepših godina u karijeri.

Odavno je poznato da je veza koja je stvorena između Partizanovih navijača i Matijasa Lesora nešto posebno, a mogli smo to mogli još jednom da vidimo kada je Francuz prilikom gostovanja u Beogradu sa Panatinaikosom proslavio rođendan svog sina uz poznatu navijačku pesmu crno-belih.

Sada je njegova ekipa odradila trening u beogradskoj hali, a on je na svoj Instagram nalog okačio "stori" koji se može protumačiti na više načina.

Republika

Foto: Instagram/thiaslsf

Instagram "stori" Matijasa Lesora

Na ovom mestu je Partizan prošle sezone uspeo da porazi Crvenu zvezdu u okviru Evrolige, te postoji više snimaka njegovog slavlja sa navijačima crno-belih baš na ovoj tribini. Šta je značenje ove objave, da li se podsetio uspeha u dresu bivšeg kluba, ili je "pecnuo" večitog rivala Partizana zna samo on.

U svakom slučaju, Panatinaikos će sutra od 20 časova i 5 minuta pred praznim tribinama beogradske hale pokušati da upiše novu pobedu u Evroligi protiv "ponosa Izraela".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading