SAZNAJEMO: Evo KADA će biti sahranjen Dejan Milojević! Jedan papir KOČI SVE!

Autor:

Sport

24.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekanje i odugovlačenje najteže pada njegovim najbližima.

SAZNAJEMO: Evo KADA će biti sahranjen Dejan Milojević! Jedan papir KOČI SVE!

Foto: Starsport, Shutterstock

Dejan Milojević, srpski košarkaški trener, preminuo je u 47. godini od posledica infarkta.

Milojević je bio u Solt Lejk Sitiju, na timskoj večeri sa svojim Golden Stejt Voriorsima, gde se srušio usled srčanog udara. Prevezen je u bolnicu, ali spasa nije bilo. Oštećenja mozga bila su prevelika, te je isključen sa aparata.

Tuga oko smrti Dejana Milojevića paralisala je čitav košarkaški svet, svi se opraštaju od Dekija na najlepši mogući način, ali datum sahrane još uvek nije poznat.

Kao što je Republika već pisala, kompikovane procedure koče transport tela u Srbiju, a samim tim i sahranu, što izuzetno teško pada njegovim najbližima.

Izvor Republike iz SAD donosi nam najnovije informacije.

- Obdukcija je završena, čeka se zvanični lekarski izveštaj. Jako je bitno da se sazna uzrok smrti, da li je to srčani udar i/ili još nešto drugo. Kada sve bude gotovo, bolnica taj ključan papir šalje u ambasadu Srbije, koja će uraditi sve da se telo transportuje po ubrzanoj proceduri, a tada će se znati i tačan datum komemoracije i sahrane.

Čekanje jako teško pada porodici.

- Dejanovi najbliži su još uvek u stanju šoka. Čekanje oko sahrane im pravi dodatni stres. Sede bespomoćni, gledaju u suzama kako se čitav svet oprašta od Dejana, a oni još uvek ne znaju kada će moći da sahrane svog najmilijeg - zaključuje je naš izvor iz SAD.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Milojević

 

Podsetimo, Dejan Milojević rođen je 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion. Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion. Dejan je iza sebe ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading