KAKVE SU ŠANSE ZVEZDE MERIDIANBET ZA DALJI PLASMAN? Evo koliko procenata se DAJE Sferopulosovom timu da uđe u PLEJ-IN!

Autor:

Sport

18.01.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvak Srbije poražen u Areni od Baskonije u 22. kolu Evrolige.

KAKVE SU ŠANSE ZVEZDE MERIDIANBET ZA DALJI PLASMAN? Evo koliko procenata se DAJE Sferopulosovom timu da uđe u PLEJ-IN!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet je doživela i drugi poraz ove sezone od Baskonije. Posle 85:87 u Vitoriji, tim s Malog Kalemegdana izgubio je u još dramatičnijoj završnici od španske ekipe rezultatom 90:91.

Na taj način izabranici grčkog trenera Janisa Sferopulosa su značajno smanjili šanse za plasman u plej-of, ali im je plej-in još uvek blizu.

Na ruku crveno-belima išao je i poraz Makabija od Olimpijakosa u Pireju, pa je tim iz Tel Aviva ostao na skoru 12-10, međutim, i dalje ima tri pobede više od Zvezde Meridianbet koja je na skoru 9-13.

 

Standings provided by Sofascore

 

Monako, Partizan, Valensija i Olimpija Milano, koji su ispred kluba s Malog Kalemegdana, tek treba da odigraju u petak svoje mečeve.

Crno-beli i Španci imaju isti bilans 11-10, dok je Armani na 9-12 i sigurno da bi njihov eventualni poraz u direktnom duelu s Valensijom išao Zvezdi Meridianbet na ruku.

Posle najnovijeg neuspeha, šansa Sferopulosovog tima da se nađu u plej-ofu pale su na tek oko 29%.

Podsetimo, Zvezdi Meridianbet sledi gostovanje Albi u Berlinu, pa im je u toj utakmici trijumf pod imperativom, da bi mogli da se nadaju povratku u igru za plasman u plej-in, a onda eventualno, da razmišljaju o čudu i dolasku do Top 8 faze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading