DŽELAT ZVEZDE MERIDIANBET SIPAO SO NA RANU DELIJA! Ishvalio posebno bivše igrače Partizana!

Autor:

Sport

18.01.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalni Markus Hauard ubacio crveno-belima 32 poena.

DŽELAT ZVEZDE MERIDIANBET SIPAO SO NA RANU DELIJA! Ishvalio posebno bivše igrače Partizana!

Foto: Starsport

Znali su u Crvenoj zvezdi Meridianbet da će im od Markusa Hauarda pretiti najveća opasnost protiv Baskonije, ali niko na Malom Kalemegdanu nije mogao da pomisli da će najbolju evroligašku partiju američki košarkaš pružiti u duelu 22. kola elitnog ranga.

Amerikanac je meč završio s čak 32 poena, u sedam pogođenih trojki iz 10 pokušaja, dok je uspevao da postiže koševe i kada se rezultat lomio u završnici.

Tim Janisa Sferopulosa doživeo je novi poraz u Evroligi, a četa Duška Ivanovića stigla do 12. trijumfa, uz 10 neuspeha.

Foto: Starsport

Markus Hauard

Posle utakmice Markus Hauard je sumirao dešavanja s večerašnjeg duela i svoje blistave partije:

- Čoveče, ovo je verovatno najizazovnije mesto na kom sam igrao u karijeri. Čestitam Crvenoj zvezdi Meridianbet i celoj organizaciji, kao i navijačima. Utakmica je bila poprilično emotivna. Postajemo bolji kao tim na ovakvim mečevima. Neverovatno prvo poluvreme su odigrali bez promašaja, ali podigli smo nivo odbrane u drugom i potez Monekea je presudio. Želim da mu čestitam i na ofanzivnom skoku koji je uhvatio u završnici, ali ovo je timska pobeda - rekao je Hauard.

Zvezda posle ovog poraza ima devet pobeda i 13 izgubljenih mečeva, što je udaljava od doigravanja u Evroligi i smešta je na 13. mesto dok je Baskonija skočila na sedmu poziciju.

- Sjajno je odigrao i Kodi Miler-Mekintajer, kao i Vanja Marinković (18 poena prim. aut). Saigrači mi daju samopouzdanje, presrećan sam i blagosloven što sam u ovoj ekipi - istakao je Markus Hauard.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading