VANJA SE RADUJE POBEDI, ALI NEUTEŠAN ZBOG MILOJEVIĆA! "Tužna vest, IZGUBILI smo dobrog čoveka"!

Autor:

Sport

18.01.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Baskonije utučen iznenadnim odlaskom proslavljenog reprezentativca Srbije.

VANJA SE RADUJE POBEDI, ALI NEUTEŠAN ZBOG MILOJEVIĆA! "Tužna vest, IZGUBILI smo dobrog čoveka"!

Foto: Starsport

Meč 22. kola Evrolige između Crvene zvezde Meridianbet i Baskonije imao je tužnu uvertiru, obzirom da su navijači crveno-belih minutom ćutanja odali počast iznenada preminulom Dejanu Milojeviću.

Proslavljeni bivši srpski reprezentativac i nekad slavni as Partizana i Budućnosti, preminuo je dok se nalazio u ulozi pomoćnika u stručnom štabu Golden Stejta.

Njemu u čast utakmica je počela minutom ćutanja, a nakon 40 minuta borbe u Beogradskoj areni, srpski košarkaš Vanja Marinković u razgovoru za domaće medije izjavio je saučešće porodici legendarnog košarkaša i trenera. 

- Tužna vest... Čuo sam sinoć kada smo sleteli, jako mi je žao. Izgubili smo velikog čoveka, a nakon toga i veliku ličnost u svetu košarke! Mogu samo da pošaljem poruku podrške porodici Milojević - bio je emotivan Marinković. 

Foto: Starsport

Marinković i Ivanović

Zvezdaši su na kraju utakmice ovacijama ispratili srpskog reprezentativca, dok Vanja Marinković veruje da je to zbog zasluga u dresu nacionalnog tima. 

- Mislim da sam ovacije dobio zbog onog od letos (nastup za Srbiju na Mundobasketu), a i dugo nisam igrao za Partizan pa i nije tako sveže. Dobra utakmica za nas, posebno za momke koji nisu igrali u ovakvoj atmosferi da porastemo kao tim u teškim momentima. Intenzivan meč, mogli smo ranije da prelomimo, ali takva je igra - istakao je na kraju razgovora Marinković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading