DŽENKINS PO NAVICI ODUŠEVIO ZVEZDAŠE: Popularni "Đenka" PONOVO čestitao Božić!

Autor:

Sport

07.01.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zaboravlja Srbiju.

DŽENKINS PO NAVICI ODUŠEVIO ZVEZDAŠE: Popularni "Đenka" PONOVO čestitao Božić!

Foto: Starsport

Čarls Dženkins

Ako upitate bilo kog zvezdaša ko mu je najdraži stranac u istoriji košarkaškog kluba, sigurni smo da bi velika većina rekla - Čarls Dženkins.

Američki košarkaš još jedan je u redu onih koji je u Crvenoj zvezdi Meridianbet igrao najbolju košarku u svojoj karijeri, zbog čega je bio i miljenik navijača. Naravno, nije samo on bio voljen od strane navijača, već su i navijači voleli njega.

Čarls Dženkins je posle crveno-belih igrao za Milano, posle čega se opet vratio u Zvezdu Meridianbet, posle čega je nastupao i za Himki, pre nego se još jednom vratio u Beograd. Kasnije ga jep ut vodio do Olimpijakosa, Tenerifea, dok je sezonu proveo i u FMP-u.

Popularni "Đenka" je voljen u Srbiji baš zbog toga što je primio mentalitet našeg naroda kao svoj i čini se da se sve do danas ponaša kao Srbin, a u tome govori prilog činjenica da redovno svake godine na društvenim mrežama čestita praznike.

Ni ove godine nije zaboravio, pošto je odgovorio na jedan zanimljiv "Tvit".

- Hristos se rodi, momci - napisao je na društvenoj mreži "X".

Podsetimo, Dženkins je crveno-beli dres nosio u tri navrata. Prvi put je za Zvezdu Meridianbet igrao od 2013. do 2015. godine, kada su se delije "zaljubile" u njega, a potom je u sezonama 2016/17 i 2019/20 igrao za šampiona Srbije.

Mnoge ličnosti su danas uputile poruke čestitki pripadnicima pravoslavne veroispovesti. Novak Đoković je čestitao, Aleksej Pokuševski i Vasilije Micić zajedno, stigle su lepe poruke i od Janisa Sferopulosa, iz košarkaškog kluba Bajern, ali i žene Matijasa Lesora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading