POTRESNA ISPOVEST JANISA SFEROPULOSA: Avion se SRUŠIO, ovo je istinita priča!

Autor:

Sport

06.01.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Meridianbet otkrio je nepoznate detalje iz svog života.

POTRESNA ISPOVEST JANISA SFEROPULOSA: Avion se SRUŠIO, ovo je istinita priča!

Foto: Starsport

Janis Sferopulos je ove sezone seo na klupu Crvene zvezde Meridianbet, a od prvog trenutka je pokazao da je uz to što je fantastičan stručnjak, još veći gospodin i džentlmen.

Ne postoji osoba koja ima ružnu reč za Grka, a sada je otkrio nepoznate detalje iz svog života.

Spletom srećnih okolnosti njegov otac je preživeo pad aviona, a jedan poziv je promenio sve...

- Moj otac je bio fudbaler i bio je jedan od najboljih u Solunu, pa je potpisao za Olimpijakos. Bio je momenat kada je trebao da putuje sa jednim njegovim saigračem na utakmicu u subotu. Otišao je na aerodrom i video dve stjuardese, lepog izgleda i rekle su mu: 'Nemojte ići, idite sutra, pođite sa nama da se zabavite'. Tako su te dve stujardese sa mojim ocem i njegovim saigračem napustile aerodrom, otišle na večeru, bioskop, filmove, ne znam... - rekao je on i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

 

A onda se taj avion srušio i svi su poginuli. Imali su ga na listi poginulih. Morao je da zove apoteku koja je u tom trenutku imala telefon, kako bi obavestili njegove roditelje da je živ. To je istinita priča, sreća ga je spasila - rekao je Sferopulos za MeridianTV.

Sferopulos i Crvena zvezda Meridianbet nakon velike pobede nad večitim rivalom u okviru Evrolige (88:72) nastavljaju svoju misiju u AdmiralBet ABA ligi.

Rival crveno-belima biće Cedevita Olimpija, a meč počinje u Ljubljani u 17.00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading