VIDEO SAM ŠTA JE BILO U MADRIDU, IDEMO U RAT! Doužer PUCA od samopouzdanja pred duel sa Realom!

Autor:

Sport

20.12.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno igra Amerikanac u poslednje vreme.

VIDEO SAM ŠTA JE BILO U MADRIDU, IDEMO U RAT! Doužer PUCA od samopouzdanja pred duel sa Realom!

Foto: Starsport

Partizan igra sjajno u poslednje vreme. Crno-beli su u seriji od devet pobeda ukupno, od čega pet u Evroligi. Sinoć je pala Valensija u "La Fonteti" sjajnom odbranom, ali "misija" u Španiji nije gotova, jer se Željko Obradović sa timom seli u Madrid gde će pokušati da kralju "skine krunu".

Jedan od najvažnijih faktora "zahuktalog" Partizana jeste Pi Džej Doužer koji, polako ali sigurno, postaje miljenik Grobara. Amerikanac igra sve bolje i čini se da je period privikavanja pri prelasku iz NBA u Evroligu gotov.

Republika

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer

Upravo on je prokomentarisao sinoćni duel.

- Definitivno potpuno drugačija pobeda od svega što smo dosad imali. Rovovska borba sa obe strane, čvrste odbrane, fizički jako zahtevna utakmica. Bilo je zabavno igrati i srećan sam što smo na kraju izvojevali pobedu - rekao je posle meča Pi Džej Doužer i odmah dodao:

- Morali smo da igramo “njihovu igru”, odnosno da se prilagodimo stilu koji nam ne prija. Jednostavno smo morali da izađemo iz onoga što znamo i što nam je zona komfora, ali uspeli smo da izađemo kao pobednici, da realizujemo napade kada nam je bilo potrebno, izjavio je Amerikanac.

- Video sam šta se desilo u Madridu, pričalo se mnogo i čuo sam dosta o tome. Uzbuđen sam što idem u “rat” sa mojim momcima i nadam se da možemo da izađemo kao pobednici i u Madridu - rekao je, kako prenosi Mozzart sport, posle pobede u Valensiji Pi Džej Doužer i osvrnuo se na svoje partije:

Uvek razmišljam tako da mogu da pružim više i bolje. Definitivno je da mogu još mnogo da napredujem i želim da se to dogodi tokom sezone, zaključio je sjajni bek Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading