KLADIONICE PONOVO NA STRANI PARTIZANA: Crno-beli imaju VEĆE šanse da uđu u TOP8 nego da to ne urade!

Autor:

Sport

17.12.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraća se vera u crno-bele

KLADIONICE PONOVO NA STRANI PARTIZANA: Crno-beli imaju VEĆE šanse da uđu u TOP8 nego da to ne urade!

Foto: Starsport

Partizan je ušao u strašan niz od četiri vezane pobede u Evroligi. Sada se crno-beli nalaze na visokoj četvrtoj poziciji sa skorom od osam trijumfa i šest poraza posle pobeda nad Panatinaikosom, Milanom, Monakom i Žalgirisom. 

Čini se da su ove godine izabranici Željka Obradovića ranije uhvatili ritam nego što je to bio slučaj prošle kada su u ovo doba imali četiri pobede manje.

Samim tim, bukmejkeri su pred novo duplo kolo napravili presek stanja, a Partizan je sve veći favorit da se nađe u Top 8 fazi i sada je mnogo veća verovatnoća da u tome uspe, nego da ne uspe. Naime, bukmejkeri trenutno daju kvotu 1,70 na prolaz crno-belih u završnicu.

Republika

Foto: Starsport

Kaboklo protiv Budućnosti

To u procentima znači šansu od 57% da će Partizan završiti u Top 8 fazi. Ova informacija svakako može da raduje navijače Partizana, pošto je pre početka sjajne serije rezultata kvota na Željkov tim iznosila 2,70.

Za razliku od prethodne sezone kada je samo prvih osam moglo da se nada mestu u završnici, sada su pravila malo promenjena.Tako će samo prvih šest imati zagarantovano direktno mesto u Top 8 fazi, dok će oni plasirani od sedme do desete pozicije morati da se izbore za četvrtfinale preko takozvanog plej-ina, koji već postoji u NBA ligi.

Među glavnim favoritima za odlazak na Top 8 u Berlinu nalaze se Real Madrid sa skoro 100% šanse i kvotom 1,01, potom slede Monako i Barselona sa po 1,15. Fenerbahče je interesantno na kvoti od samo 1,30 uprkos užasnim rezultatima u gostima, a ispred Partizana su još samo Panatinaikos, Olimpijakos i Virtus Bolonja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading