OVA SEZONA JE NEŠTO DRUGO... Ledej pred gostovanje u Valensiji SIGURAN u svoj tim!

Autor:

Sport

18.12.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prošla sezona je priča za sebe..."

OVA SEZONA JE NEŠTO DRUGO... Ledej pred gostovanje u Valensiji SIGURAN u svoj tim!

Foto: Starsport

Duel Niba i Ledeja

Partizan je u subotu upisao vrlo važnu pobedu u regionalnoj ligi savladavši ekipu Budućnosti, ali vremena za opuštanje nema, jer crno-bele već očekuju važni dueli u duplom kolu u Evroligi. Prvi je na programu sutra od 19 časova u "La Fonteti" protiv Valensije.

Jedan od najvažnijih šrafova u timu Željka Obradovića Zek Ledej istakao je da tim zna šta treba da uradi u Španiji.

- Biće to fizički izuzetno zahtevna utakmica, prošla sezona je priča za sebe, aktuelna je nešto drugo. Idemo tamo i znamo šta treba da uradimo – rekao je Zek Ledej i dodao:

- Bili smo i ranije na dugim putovanjima, sada nam se vraćaju neki igrači, a to je dobro za naš tim jer su nam potrebni igrači u rotaciji. Ponovo ćemo moći da vidimo gde smo u odnosu na druge ekipe - istakao je Partizanov Amerikanac.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Ranije je Željko Obradović potvrdio da se Frenk Kaminski vratio u rotaciju crno-belih.

Anđušić nije trenirao, ali putuje. U Beogradu ostaju Trifunović i Avramović. Sa druge strane Kaminski je trenirao, videćemo kako će izgledati sutra. Zato u Španiju idemo sa 13 igrača. Takva je Evroliga da je potrebno 15 igrača u rosteru, nadamo se da će se povređeni igrači oporaviti. Ono što je evidentno da igrači nisu imali povrede mišića od velikog preopterećenja, već su sve mehaničke prirode od udaraca, rekao je Obradović.

Partizan se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji sa skorom od osam pobeda i šest poraza, koliko ima i domaća Valensija koja je rangirana tri mesta niže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading