LESOR SE SETIO TUČE U MADRIDU: Evo DA LI bi ISTO reagovao!

Autor:

Sport

29.11.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac grobara prisetio se ružnih scena.

LESOR SE SETIO TUČE U MADRIDU: Evo DA LI bi ISTO reagovao!

Foto: Twitter.com/printscreen/Turkish Airlines EuroLeague

Matijas Lesor

Košarkaš Panatinaikosa i bivši igrač Partizana Matijas Lesor dao je izjavu za "Meridian Sport" i govorio je o legendarnoj drugoj utakmici u Madridu i famoznoj tuči.

Tuča koja je obeležila utakmicu u "Vizing centru" presudila je seriju, a suspenzija Lesora i Kevin Pantera velikim delom bila je uzrok poraza crno-belih, što ih je na kraju koštalo plasmana na fajnal-for Evrolige.

Iz ovog ugla, Matijas bi postupio drugačije.

- Ne bih se tukao u Madridu! - kao iz topa rekao je Lesor, pa nastavio.

- Jedino to! Sklonio bih Kevina. To je nešto što bih promenio, ali mora da se zna da je i cela ta slika deo onoga što je činilo zajedništvo tog tima. Cela ekipa se uključila kada se desila ta situacija - dodao je Matijas Lesor.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Matijas Lesor pred grobarima

 

Košarkaši Panatinaikosa gostovaće Partizanu u 11. kolu Evrolige u četvrtak od 20.15 časova u Štark areni, a ova utakmica imaće poseban značaj za centra iz Francuske.

Matijas Lesor je jedan od najvećih ljubimaca grobara u istoriji, često je vodio sa njima navijanje, anikada nije krio da su oni za njega najbolji navijači na vetu.

Matijas će biti dočekan ovacijama, u to nema sumnje. Ostaje da se vidi kako će odigrati protiv bivšeg kluba i navijača koji su mu i daljen u srcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading