ALBA NEMA ŠTA DA TRAŽI U ARENI: Partizanu praktično već upisana pobeda

Autor:

Sport

17.11.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prognoze govore da će crno-beli ubedljivo slaviti u devetom kolu Evrolige.

ALBA NEMA ŠTA DA TRAŽI U ARENI: Partizanu praktično već upisana pobeda

Foto: Starsport

Detalj iz Štark arene

Košarkaši Partizana dočekaće večeras (20.45) Albu u devetom kolu Evrolige, a ako je suditi na osnovu prognoza, na crno-belima je samo da formalno ostvare pobedu koja im se već pripisuje. Na to navode prognoze, tačnije kvote koje su u kladionicama dali bukmejkeri.

Naime, na izabranike Željka Obradovića je kvota samo 1,18 a na nemačkog predstavnika čak 5.20. To u prevodu znači da se očekuje siguran trijumf crno belih, četvrti ove sezone u elitnom takmičenju.

Kada su u pitanju međusobni dueli, Partizan je prošle godine slavio u Beogradu, ali je u Berlinu ubedljivo i šokantno savladan u prvom kolu te sezone. I u Evrokupu u sezoni 2018/19 crno-beli su dobili meč kod kuće, ali ih je Alba dobila ubedljivije na svom terenu u Top 16 fazi. I u sezoni 2017/18 iste ekipe su se sastale u Evropku i Nemci su upisali duplu pobedu, ali su tada okolnosti bile drugačije pa sada svi prognoziraju slavlje crno-belih.

Republika

Foto: Republika

 

Podsetimo, to je u razgovoru za Republiku juče prognozirao i košarkaški komentator Vladimir Kuzmanović.

- Za Partizan je meč protiv Albe finale Evrolige! Nema sumnje da će ih Željko tako i spremiti. Ne vidim način na koji nemački tim može da pobedi u Areni, ali sve je moguće. Setimo se kako su pravili probleme Zvezdi Meridianbet prošle sezone. Crno-beli su svakako mnogo kvalitetniji od Albe, a verujem da će pred punom Arenom to i dokazati - rekao je Kuzmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading