NEMATE KARTU ZA ARENU? Ovde možete gledati Partizan u pohodu na novu pobedu u Evroligi

Autor:

Sport

17.11.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-belima od 20.45 u Areni gostuje nemačka Alba.

NEMATE KARTU ZA ARENU? Ovde možete gledati Partizan u pohodu na novu pobedu u Evroligi

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekaće večeras (20.45) Albu u devetom kolu Evrolige pod imperativom pobede imajući u vidu da su prvi put u sezoni vezali dva poraza, od Igokee u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi od Bajerna. Tim iz Berlina je možda i najbolji protivnik koji u ovom trenutku može da dođe i da bude savladan u grotlu beogradske Arene.

Svi koji ne budu među 20.000 grobara u našoj najvećoj dvorani moći će uživo da gledaju meč na Sport klubu 1. Izabranici Željka Obradovića sigurno će dati sve od sebe da slave i vrate se na pobednički kolosek, a u to je uveren i najbolji trener Evrope.

Republika

Foto: Starsport

 

- Ozbiljna utakmica, bez obzira što je Alba na tabeli u toj poziciji u kojoj je, ali je mnoge utakmice izgubila u završnici. Imaju kvalitet, znaju da igraju i igraju specifičnu košarku. Isti je trener kao prošle godine. Imali smo to iskustvo u prvoj utakmici prošle godine smo odigrali veoma slabo, a ovde mnogo bolje u Beogradu, tako da se nadamo da ćemo reagovati i da ćemo odigrati utakmicu svih 40 minuta dobro - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading