SRBIN KIDA U NBA LIGI: Niko u Americi ne zna kako da ga zaustavi

Autor:

Sport

14.11.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni 23 poena minusa za Darka Rajakovića i njegov Toronto nisu problem da dođu do nove pobede.

SRBIN KIDA U NBA LIGI: Niko u Americi ne zna kako da ga zaustavi

Foto: Tanjug/AP

Darko Rajaković je zaludeo Ameriku i Kanadu. Srpski trener seo je na klupu Toronta i počeo da pravi čuda u NBA ligi, a najnovija pobeda nad Vašingtonom sa 111:107 potvrđuje da protiv tima srpskog trenera niko ne može da unapred upiše pobedu. To potvrđuje i situacija u kojoj je tim iz prestonice SAD imao 23 poena prednosti i na kraju je morao da prizna da je Toronto u ovom trenutku bolji, a da je Rajaković vrhunski trener.

Pritom je tim iz Kanade već nešto slično uradio kada je savladao San Antonio nadoknadivši 22 poena zaostatka. Toronto sada ima skor 5-5, a kod kuće je ostvario treći trijumf, uprkos tome što je krilni košarkaš gostiju Kajl Kuzma ubacio 34 poena. Za to je bio zaslužan Paskal Sijakam koji je stigao do rekorda sezone sa 39 poena i 11 skokova, a čak 22 je upisao u trećoj četvrtini i tako pokrenuo povratak Reptorsa. Njega su pratili Skoti Barns koji je ubacio 19 poena, Jakob Peltl 13, a Prešes Ačijuva 10.

Foto: www.profimedia.rs

 

- Završili smo meč pobedom, ali da budem iskren, više bih voleo da ne zakopamo sebe u rupu od 19 poena zaostatka na poluvremenu - bio je skroman Rajaković posle meča, dok ga je njegov igrač  Kris Bučer pohvalio, kao i ceo tim:

- Paskal nas je vodio čitav put. Pokazao je kakav je takmičar, ali takođe i koliko brine za ovaj tim. Svaki put kada se vratimo posle zaostatka od 20 poena to je fantastično. Srećan sam zbog pobede, ali više ne želimo ovakve mečeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading