SRBIN MELJE KAO MAŠINA! Rajaković održao košarkaški čas legendarnom Gregu Popoviću

Autor:

Sport

06.11.2023

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pobeda Toronta

SRBIN MELJE KAO MAŠINA! Rajaković održao košarkaški čas legendarnom Gregu Popoviću

Foto: www.profimedia.rs

Srpski trener Darko Rajaković je pravo osveženje na klupi jednog NBA tima. Srbin iz Čačka, iz utakmice u utakmicu postiže dobre rezultate, pa je tako noćas naneo poraz jednom od svojih idola.

Toronto Reptorsi su nakon produžetka savladali San Antonio Sparse sa 123:116, a Rajaković je stigao do verovatno najveće pobede u dosadašnjoj karijeri.

Bio je ovo duel koji je unapred Toronto izgubio ili su se Sparsi prerano radovali, ali na poluvremenu je razlika bila 22 poena u korist San Antonija, a šta se onda desilo, bilo je pravo iznenađenje.

Toronto se probudio i negde krajem trećeg kvartala krenuo da smanjuje razliku, a zatim i duel uvede u produžetak. Tamo je ekipa Darka Rajakovića imala psihološku prednost i bez većih problema iznenadila Grega Popovića.

Najefikasniji pojedinac u pobedničkom sastavu bio je Barns sa 30 poena, 11 skokova i šest asistencija, a pratili su ga Anuobi i Šreder sa po 24. Na drugoj strani Džonson se istakao sa 26, Kolins je dodao 21 i 11 skokova, ali je najveću pažnju ponovo privukao prvi pik sa ovogodišnjeg drafta, Viktor Vembanjama, koji je meč završio sa 20 poena, devet skokova i četiri asistencije, ali je bio odlično sačuvan, pa nije uspeo da namuči Reptorse.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading