PRVENAC RAJAKOVIĆA! Srpski trener konačno osetio slast pobede

Autor:

Sport

02.11.2023

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toronto prekinuo negativan niz

PRVENAC RAJAKOVIĆA! Srpski trener konačno osetio slast pobede

Foto: www.profimedia.rs

Srpski trener Darko Rajaković konačno je zabeležio pobedu u NBA ligi. On je nakon tri poraza sa svojim timom Torontom uspeo da savlada Milvoki 130:11. Ovo je veliki uspeh za našeg trenera posebno ako se uzme u obzir da su Baksi jedni od favorita za titulu. 

Može se reći da je srpski stručnjak sjajno odradio posao i analizirao protivničku ekipu. On je totalno zaustavio igru glavne zvezde tima Janisa Adetokumba, koji je meč završio sa izuzetno skromnim učinkom za svoje standarde. Grk je ubacio 16 poena uz šut iz igre 5/11 i zabaeležio je samo četiri skoka i dve asistencije.

Slabo veče, pored Adetokumba imao je i Lilard, koji je meč završio sa 15 poena i šest asistencija.

S druge strane, blistali su Siakam sa 26 postignutih poena i Denis Šruder sa 24 poena i 11 asistencija.

Rajaković je nakon meča bio ponosan na svoj tim. 

Prava razlika za nas je zapravo bio naš defanzivni skok. Zadržati ih na sedam ofanzivnih skokova i imati 20 skokova više od njih je nešto što vam daje priliku u utakmicama. Ali 35 asistencija je definitivno nešto što tražimo i što želimo. Mislio sam da su momci večeras stvarno odgovorili. I posvećenost defanzivi je bila na visokom nivou - rekao je srpski trener.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading