IMAŠ LI TI ČOVEČE OBRAZ? Velika NBA zvezda NAJSTRAŠNIJE uvredila Nikolu Jokića! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se neće složiti sa idejom Džejsona Tejtuma.

IMAŠ LI TI ČOVEČE OBRAZ? Velika NBA zvezda NAJSTRAŠNIJE uvredila Nikolu Jokića! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Košarkaš Bostona Džejson Tejtum sastavio je listu od petorice najveštijih igrača u NBA ligi, a na tom spisku nema Nikole Jokića!

Iako je centar Denvera proglašen dva puta za MVP najjače lige na svetu, poslednji put u prošlosezonskom finalu kada je praktično sam doneo istorijsku titulu Nagetsima, prema mišljenju asa Seltiksa, Srbin nije dovoljno vešt kada se nalazi na parketu!

Ne treba podsećati koliko je Jokić proteklih godina vrhunskim potezima ostavljao publiku i rivale bez daha, pa njegovi atrakcije kada je u igri potrkepljuju frazu da je košarka "magična igra pod obručima".

Međutim, takvo mišljenje Tejtum ne deli. Džejson za sebe smatra da je najveštiji, dok posle njega idu: Kajri Irving, Kevin Durent, Pol Džordž i Devin Buker.

Podsetimo, Jokić je prethodne noći u porazu svog Denvera za 18 minuta u igri postigao 17 poena, uz šest uhvaćenih lopti i četiri dodavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading