PETRUŠEV PONOVO ZAIGRAO U NBA! Ovo je bio UČINAK srpskog reprezentativca u dresu Filadelfije!

Autor:

Sport

12.10.2023

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Crvene zvezde Meridianbet upisao nove minute u pripremnim mečevima pred početak sezone.

PETRUŠEV PONOVO ZAIGRAO U NBA! Ovo je bio UČINAK srpskog reprezentativca u dresu Filadelfije!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Bostona pobedili su Filadelfiju sa 112:101 u predsezonskom meču NBA lige, a reprezentativac Srbije Filip Petrušev proveo je šest minuta na parketu u dresu Seventisiksersa. U drugom meču, Lejkersi su nadigrali Kingse sa 109:101.

Postigao je bivši igrač Zvezde Meridianbet dva poena iz svog jedinog šuta iz igre, dodao je tome dva defanzivna skoka, imao je i jednu izgubljenu loptu. Nije imao preveliku priliku da se istakne, bio je u grupi od pet igrača koji su proveli manje od 10 minuta na terenu. 

Filadelfija je imala u rotaciji čak 15 igrača, iako nisu igrali Embid, Harden, Heret, Haus Džunior, Korkmaz i Tubelis. Ubre je iskoristio šansu za 18 poena, Maksi je dodao 17, dvocifreni su bili još Melton i Rid sa po 10 poena, s time da je Rid imao još sedam skokova i pet dodavanja.

Sa druge strane, odmarali su Braun i Tejtum, Skrab nije konkurisao za sastav, a Pričard se izdvojio sa 17 poena, Mihalik je imao 15 uz šest skokova i dve asistencije. 

U drugom meču, kalifornijski derbi je pripao Lejkersima protiv Kingsa, koji su slaili rezultatom 109:101.

DiAnđelo Rasel je imao 21 poen, Vinsent 18, Prins 13 koševa i sedam skokova, Hačimura identičan broj poena uz uhvaćenu loptu manje. Foks je predvodio Kingse sa 18 poena, Barns je dodao 15, a Sabonis je imao čak 15 skokova uz 10 poena za samo 24 minuta. 

Odmarali su brojni igrači Lejkersa, poput Rivsa, Dejvisa i Lebrona, na drugoj strani se i Vezenkov potrudio da ostavi utisak sa sedam poena, tri skoka i asistencijom za 22 minuta, doduše uz šut 3/11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading