FIBA IMA DILEMU: Aleksa Avramović ili Lebron Džejms?

Autor:

Sport

08.09.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna objava na Tviteru.

FIBA IMA DILEMU: Aleksa Avramović ili Lebron Džejms?

Foto: FIBA

Aleksa Avramović

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u ovim trenucima meč polufinala Svetskog prvenstva u Manili, a rival nam je selekcija Kanade.

Duel iz "Mall of Asia" arene možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Sjajno je poluvreme odigrala Srbija, koja trenutno ima +13 (52:39), a jedan od zaslužnijih za ovu prednost je Aleksa Avramović, plej naše reprezentacije.

Avramović je, kada je ušao u igru, dobio jedinstven zadatak - da u potpunosti obuzda Šej Gildžes-Aleksandra, najboljeg igrača protivničkog tima. Za sada, može se reći da mu je to izuzetno dobro polazilo za rukom.

Šej Gildžes-Aleksander nije uspeo da pruži svoj uobičajeni doprinos na utakmici, delimično zbog izvanredne odbrane Aleksandra Avramovića. Na poluvremenu ima svega pet poena, uz tri napravljena faula, a Avramović je, uz Dobrića, potpuno izbacio igrača Oklahome iz ritma.

Ova izvanredna partije Avramovića nije promakla ni FIBI, koja je na svojoj zvaničnoj Twitter stranici za Mundobasket 2023. objavila pohvalu za njegovu igru. To jasno pokazuje da je njegova predanost timu i sposobnost da izvršava specifične zadatke dobila zasluženo priznanje.

Nadamo se da će Srbija uspeti da privede meč kraju, a ako pobedi, u finalu će igrati protiv pobednika meča u kom se sastaju Amerika i Nemačka, koji kreće danas od 14:40 u istoj ovoj dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading