"ORLOVI" GINU ZA SRBIJU! Još jedan košarkaš PUSTIO KRV zbog reprezentacije! (FOTO)

Autor:

Sport

05.09.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako se bori za svetinju.

"ORLOVI" GINU ZA SRBIJU! Još jedan košarkaš PUSTIO KRV zbog reprezentacije! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaška selekcija Srbije grabi ka polufinalu Svetskog prvenstva, pošto na poluvremenu meča protiv Litvanije ima čak 11 poena prednosti.

Sjajno su Pešićevi "orlovi" odigrali prvih 20 minuta, ne dozvolivši rivalu da ih ozbiljnije ugrozi, pošto su se rezultatski "odlepili".

Koliko su srpski reprezentativci maksimalno motivisani u utakmicu, svedoči podatak da "daju krv" za svaku loptu, u bukvalnom smislu te reči!

Neviđeni "rat" vode izabranici Svetislava Pešića protiv prljavih Litvanaca, koji se svim sredstvima služe da bi došli do pobede, ali im sudije uglavnom gledaju kroz prste i ostaju neme na mnoge grube kontakte.

Među igračima našeg tima koji su izvukli deblji kraj u duelima sa protivnikom je Aleksa Avramović, koji je preokrenuo utakmicu u našu korist.

 

Foto: printscreen/RTS

 

Osim toga, as Partizana je bukvalno pustio krv koliko se trudi na parketu. Videlo se to na Avramovićevom krvavom licu, jer je posle udarca dobio "uspomenu" s ovog meča.

Ukoliko se plasira u polufinale, Srbija će igrati protiv pobednika duela Kanada - Slovenija. Taj susret na programu je u sredu od 14 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading