DA SE NAJEŽIŠ! Srpski navijači razvili ZASTAVU sa velikom PODRŠKOM Simaniću! (FOTO)

Autor:

Sport

05.09.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest pristalica Pešićevog tima.

DA SE NAJEŽIŠ! Srpski navijači razvili ZASTAVU sa velikom PODRŠKOM Simaniću! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije igra utakmicu četvrtfinala Svetskog prvenstva protiv Litvanije, a izabranici Svetislava Pešića imaju značajnu podršku s tribina.

Naime, "orlovi" su dobili vetar u leđa od strane navijača koji su se u sjajnom raspoloženju okupili na tribinama dvorane u Manili.

Poseban motiv do kraja Mundobasketa, srpskim asovima predstavlja igranje za svog saigrača, povređenog Borišu Simanića, koji je doživeo slu sudbinu, kada je protiv Južnog Sudana zadobio udarac zbog kog je izgubio bubreg.

Republika

Foto: Starsport

transparent podrške Boriši Simaniću

Košarkaša Saragose je u meču trećeg kola protiv Sudanaca udario igrač ove selekcije Nuni Omot, a od posledice udarca koji je očigledno bio strahovit, ispostavilo se da je bivši igrač Zvezde Meridianbet morao hitno na operaciju, posle koje je ostao bez organa.

Pristalice srpske selekcije nisu zaboravili Borišu, koji je trenutno u bolnici u Manili i oporavlja se posle dvostruke operacije koje je imao.

Na meču sa Litvanijom istakli su i transparent podrške za Simanića:

- Boriša, zajedno kroz život! Srbija je uz tebe - istaknuto je na jednom transparentu koji su istakli naši navijači sa slikom Boriše Simanića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading