NOVI HLADAN TUŠ ZA PEŠIĆA: Srbija ostala bez NBA UZDANICE - neće igrati na Mundobasketu!

Autor:

Sport

28.07.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša vest za "orlove" stiže iz Atine.

NOVI HLADAN TUŠ ZA PEŠIĆA: Srbija ostala bez NBA UZDANICE - neće igrati na Mundobasketu!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Selektor Srbije Svetislav Pešić doživeo je još jedan udarac pred Mundobasket. Naime, košarkaš Oklahome Aleksej Pokuševski nije dobio dozvolu doktora da se priključi pripremama nacionalnog tima, pošto neće moći da trenira sa loptom još neko vreme, otkrio je "Žirnal".

Pokuševski je u maju slomio šaku, a trenutno boravi u Atini, odakle stiže informacija o njegovom "otkazu" Pešiću.

Nekadašnji as Olimpijakosa konstantno "kuburi" sa povredama, koje ga u velikoj meri sprečavaju da pokaže svoj pun potencijal u dresu Tandera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Srbija bez Pokuševskog na Mundobasketu

Podsetimo, pre Alekseja znalo se da Vasilije Micić i Nikola Jokić neće predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu, dok su zbog povreda "otpali" Nikola Kalinić i Vladimir Lučić.

Mundobasket se igra od 25. avgusta do 10. septembra, a Karijevi izabranici će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Kinom, Južnim Sudanom i Portorikom. Svetsku titulu će pokušati da odbrani selekcija Španije, a prvenstvo sveta zajednički organizuju Japan, Indonezija i Filipini.

Brojni otkazi su značajno uticali na poredak favorita, pa kladionice Srbiju više ne svrstavaju u najuži krug kandidata za osvajanje odličja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading