JOKIĆ STIGAO U SRBIJU: Evo šta je Nikoli toliko značajno u Somboru!

Autor:

Sport

17.06.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za nedeljnu trku.

JOKIĆ STIGAO U SRBIJU: Evo šta je Nikoli toliko značajno u Somboru!

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Srpski košarkaš Nikola Jokić je obradovao našu zemlju, pošto je sa svojim Denver Nagetsima osvojio pehar u NBA ligi, pobedom u finalu protiv Majami Hita sa 4:1.

Srpski centar je bio dominantan tokom čitavog doigravanja, bez problema je doveo svoj tim do titule, ali je želeo da odmah po okončanju finala krene put Srbije, kako bi prisustvovao konjičkoj trci u Somboru, koja je na programu u nedelju.

Jokići su sleteli na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, odakle su se najverovatnije zaputili ka Somboru gde će u nedelju prisustvovati trkama na hipodromu.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić, MVP NBA finala

Naime, od 15.00 časova na programu je trkački dan na Gradskom hipodromu u Somboru, a nastupiće i konji iz štale "Drim kečer".

Glavni događaji nedeljnog programa biće 22. izdanje trke za pehar grada Sombora, odnosno 69. Probni srpski kasački derbi za grla od četiri godine domaćeg odgoja. Navedeno je da će nagradni fond u gradskoj trci iznositi 170.000 dinara.

Sve to organizuje KK Vojvođanin, na čijem čelu je Branislav Jokić, Nikolin otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading