CEO SVET USRED NBA FINALA VIDEO PRAVU SLIKU: Sve je jasno - KOSOVO JE SRBIJA!

Autor:

Sport

05.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mapa Srbije u njenim ustavnim granicama prikazana tokom prenosa meča broj 2 NBA finala.

CEO SVET USRED NBA FINALA VIDEO PRAVU SLIKU: Sve je jasno - KOSOVO JE SRBIJA!

Foto: Printscreen/TV Arena

Mapa Srbije sa Kosovom usred prenosa "ESPN"

Košarkaši Majamija uspeli su da naprave "brejk" protiv Denvera u velikom NBA finalu, a američka televizija koja je emitovala prenos meča iz Bol arene ("ESPN") objavila je fotografiju mape Srbije sa Kosovom!

Gledaoci su to mogli videti sredinom treće četvrtine, kada je pušten prilog o Somboru, rodnom gradu Nikole Jokića i košarkaškom klubu Džoker.

Podsetimo da su SAD među prvima priznale secesiju naše južne pokrajine 2008. godine, a gest pomenute medijske kuće može se protumačiti kao najava promene američkog kursa po ovom pitanju.

Takođe, valja dodati da su ovakvi "propusti" izuzetno retki "preko bare", ali Jokić je svojim bravurama toliko "zaludeo" Amere da se od njih svašta može očekivati.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Omaž Jokiću i Srbiji od "ESPN-a"

Utakmica broj 2 na programu je u noći između srede i četvrtka na Floridi, rezultat je sada poravnat (1:1), a Srbin je noćas zabeležio dabl-dabl učinak od 41 poena i 11 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading