OBRADOVIĆ PRED IGOKEU! Trener Partizana OTKRIO čemu se NADA!

Autor:

Sport

09.04.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će u 25. kolu AdmiralBet ABA lige (ponedeljak, 20.00) dočekati Igokeu bez suspendovanog Matijasa Lesora, kome će to biti poslednji od tri meča kazne.

OBRADOVIĆ PRED IGOKEU! Trener Partizana OTKRIO čemu se NADA!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović je naglasio ima respekt prema Igokei i da očekuje veliku podršku navijača, preneo je zvanični sajt crno-belih.

- Trebalo bi da nastavimo da budemo koncentrisani, sa energijom i motivacijom koja je potrebna za utakmicu protiv tima koji u poslednje vreme igra veoma dobro. Nadamo se da ćemo imati još jednu dobru posetu na našem terenu. Još jednom, uz veliki respekt prema Igokei, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

 

Krilni centar Partizana Alen Smailagić je o sutrašnjem meču izjavio:

- Malo smo odmorniji posle jučerašnjeg slobodnog dana. Moramo odigrati svesni da nam je ABA liga bitnija od Evrolige i da damo sve od sebe. Pogotovu igrači koji će igrati na poziciji pet, prvenstveno ja. Videćemo šta će sutra da se desi - istakao je Smailagić.

Klub iz Humske je trenutni lider AdmiralBet ABA lige sa skorom 21-2, dok je Igokea na 11. mestu sa devet pobeda i 14 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading