TOTALNI HAOS U ZADRU: Prekinut meč AdmiralBet ABA lige - trener domaćih pogođen u glavu!

Autor:

Sport

24.03.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi skandal u režiji navijača Zadra.

TOTALNI HAOS U ZADRU: Prekinut meč AdmiralBet ABA lige - trener domaćih pogođen u glavu!

Foto: KK Zadar/Zvonko Kučelin

KK Zadar - KK Igokea

Košarkaši Zadra i Igokee započeli su od 18 časova meč 23 kola AdmiralBet ABA lige, ali je on prekinut krajem prvog poluvrmena.

Naime, kao već nekoliko puta do sada u ovoj sezoni, navijači domaće ekipe su napravili nerede, a najgore je prošao Danijel Jusup, trener domaćih, koji je pogođen predmetom u glavu.

Tokom duela, sudije su tražile da jedan od navijača napusti dvoranu "Krešimir Ćosić", što je on odbio, a protestima su se pridružili još neki prisutni gledaoci, pa je i trener Danijel Jusup morao od njega da traži da napusti dvoranu.

Meč je nakon toga nastavljen, ali samo na kratko. Slična situacija se ponovila, arbitri su od još jednog pristunog navijača tražili da napusti tribine, a usledio je prekid, izazvan time što je trener domaćih pogođen u glavu nepoznatim predmetom.

Arbitri su napustili parket, traživši usput da se isprazni čitava dvorana, u kojoj je do tog trenutka bilo oko hiljadu ljudi.

Posle nešto više od 45 minuta je utakmica nastavljena, a videćemo da li će duel uspeti da se završi do kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading