OVO JE NAJBOLJI DEO GODINE: Stefan Jović sumirao utiske posle spektakla u polufinalu kupa! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.02.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac iz prvh redova prati borbu za "Žućkovu levicu".

 

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da savladaju Partizan sa 83:75 u polufinalu Kupa Radivoja Koraća i na taj način obezbede plasman u veliko finale.

U Nišu je ovih dana prisutan veliki broj ljudi iz sveta košarke, a jedan od njih je i Stefan Jović, koji je i rođen u ovom gradu. On je dan nakon večitog derbija izneo svoje utiske o celokupnom događaju.

- Prvo mi je jako drago kada sam kod kuće, što mogu da dođem ovde. Druga stvar, Kup Koraća, naravno pratimo Zvezdu, navijamo za njih i očekujemo da ćemo večeras doći do titule - započeo je priču Jović.

Prokomentarisao je i to kako Niš izgleda u vreme Kupa Koraća, posebno u vreme derbija.

- Standardno kada je derbi u pitanju, ceo grad je bio u kolapsu, razne blokade, ništa novo što se toga tiče. Vlada jako velika euforija, drago mi je što smo uspeli da dobijemo.

Foto: Starsport

Stefan Jović u dresu Crvene zvezde

Dodao je i da Nišlije uživaju u ovom delu godine.

- Ovo je najbolji deo godine, Nišlije uživaju kada mogu da dođu na utakmice klubova za koje navijaju i u ovom produženom vikendu. Drago mi je da je Niš i ove godine domaćin kupa.

Za kraj osvrnuo se i na predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

- Tako je, najbitnija stvar je da imamo sve igrače na raspolaganju. Mislim da će sada biti mnogo bolje nego u prošlom prozoru, već sam dobio neke informaicije ko će biti tu. Imamo Grčku na strani u petak, posle Velika Britanija kod kuće, jedna utakamica nam je dovoljna, biće sve kako treba - rekao je Jović, a za kraj dodao i da se nada da će sve biti rešeno već u Grčkoj.

Podsetimo, veliko finale Kupa Radivoja Koraća je zakazano za večeras od 21 čas, a sastaće se Crvena zvezda i Mega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading