NE KRIJU SREĆU: Ivanović i Nedović prezadovoljni pobedom u Berlinu

Autor:

Sport

22.11.2022

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener i prva zvezda crveno-belih trljaju ruke posle trijumfa nad Albom.

NE KRIJU SREĆU: Ivanović i Nedović prezadovoljni pobedom u Berlinu

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Nemanja Nedović

Košarkaši Crvene zvezde su prvi put u istoriji pobedili Albu u Berlinu, a zadovoljstvo posle meča nije krio strateg tima sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović.

Kada sam došao hteli smo dve stvari - strpljenje i da verujemo. Večeras smo imali jedno i drugo. Izmene i odbrana bili vrlo važni. Imali smo problema u odbrani od pik end rola i onda smo počeli da preuzimamo, to je presudilo. A, sprečili smo i poene iz tranzicije. Velika pobeda - rekao je iskusni stručnjak.

Ništa manje srećan nije bio ni jedan od najzaslužnijih za trijumf, Nemanja Nedović.

Mislim da smo počeli da verujemo u sebe i naravno da smo se privikli na ono što trener traži. Mislim da smo sada još veći tim. Ovo je važna pobeda, jer pobediti u produžetku u Berlinu nije lako - rekao je eksplozivni bek.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Duško Ivanović

- Detalji u pripremi utakmicu, mislim da smo imali ideju kako da ih napadnemo, kako da se branimo. Naravno, ima prostora za napredak, ali ovo prihvatamo na ovaj način.

Crveno-bele u četvrtak očekuje duel sa Makabijem u Beogradu.

Očekujem da u Beograd donesemo pobedu, imaćemo ekstra energiju u Pioniru, sada smo umorni, ali sam siguran da ćemo uz dobar trening doći do još jedne pobede - poručio je Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading