REČI KOJE ODJEKUJU: Ne idemo u Niš na izlet!

Autor:

Sport

17.02.2022

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši FMP-a sutra od 18 sati igraju protiv Borca iz Čačka u četvfinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

REČI KOJE ODJEKUJU: Ne idemo u Niš na izlet!

Foto: Starsport

Trener Nenad Stefanović kaže da je Kup jedno specifično takmičenje koje svima daje šanse, ne podjednake, ali svima daje šansu da dođu do trofeja.

- Svedoci smo da su u prošlosti i druge ekipe osvajale takmičenje, iako uglavnom pripada večitima, ali bilo je drugih timova u finalu i iznenađenja. Sigurno je da je Kup jedno od retkih takmičenja gde u tri dana možete da dođete do trofeja što je veliko blago za svaki tim. Ne mogu stvarno da dajem neke prognoze i opet kažem da i dalje ne znam u kakvom ćemo sastavu biti, ali i da znamo ne volim da dajem nikakve prognoze - rekao je Stefanović za klupski sajt.

- Samo razmišljamo o narednoj utakmici i verujem da svi odlaze u Niš da osvoje Kup, a ne na izlet. Sigurno je da mi koji puno treniramo, odričemo se i dajemo sebe i imamo takav tim koji svaku utakmicu želi da pobedi… Imamo svoje želje, ali zaista ne možemo nikome da pretimo - rekao je Stefanović koji je potom detaljnije govorio o rivalu u četvrtfinalu.

Republika

Foto: Starsport

- Borac igra izvanredno u poslednje vreme i na domaćem terenu i u gostima. Jedan razlog za to je jer se veoma dobro poznaju i dugo su na okupu, drugi je što Marko Marinović radi odličan posao, a treće je što su se kompletirali. Trenera retko kada neko pita da li mu neko nedostaje, ali Borac je gotovo celu sezonu bio bez nekoliko igrača. Sada su ostali bez Save Lešića što je veliki hendikep, ali imaju mnogo veći broj igrača na raspolaganju u spoljnoj liniji nego što je to bio slučaj u prvom delu sezone i to se vidi po njihovoj igri kako u odbrani, tako i u napadu - istakao je Stefanović.


- Borac je tim koji je prepoznatljiv po šutu za tri poena, imaju veliki napadački talenat i to su neki ciljevi - da obratimo pažnju na njihove šutere za tri poena, a skoro svi su dobri šuteri i to je jedan od glavnih zadataka koji nas očekuju - zaključio je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading