Milvoki SKLAPA OZBILJNU TIMČUGU: Posle Bogdanovića, U BAKSE STIGLA JOŠ JEDNA ZVEZDA!

Autor:

Sport

17.11.2020

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Milvoki Baksa konačno je pokazala Janisu Adetokumbu zašto treba da ostane u Viskonsinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džru Holidej novi je igrač Milvoki Baksa!

Ne samo da su mu doveli jednog od najboljih šutera u NBA u vidu Bogdana Bogdanovića, već su dogovorili trejd i za defanzivnog maga Džrua Holideja!

Iako je bio najbolji tim na Istoku prošle sezone, Milvoki se u plejofu proveo kao bos po trnju, pa ih je eventualni finalista Majami izbacio u drugoj rundi.

Kada se sezona završila, Janis je imao ozbiljan razgovor sa upravom o pravcu u kome se tim kreće, a oni su ga izgleda poslušali, pa su mu doveli dva saigrača kao salivena za njegov stil igre.

Podsećamo, Adetokumbu ističe ugovor na kraju ove sezone, te može da potpiše novi "supermaks" ugovor, ali to do povlačenja ovih poteza nije bila sigurica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janis sa Bogdanovićem i Holidejem konačno ima pravu priliku da osvoji titulu

Dok će naš snajperista pomoći sa ofanzivne strane lopte, Holidej je sagradio karijeru sa druge strane lopte, pa će predstavljati veliki plus na poziciji pleja u poređenju sa Bledsoom i Džordžom Hilom.

Generalni menadžer njegovog bivšeg kluba Dejvid Grifin pokazao je još jednom zašto važi za jednog od najboljih na svetu, pošto je za 30-godišnjeg jednostrukog Ol-stara dobio ogroman paket za uzvrat.

Pelikani su od Baksa dobili Hila, Bledsoa, i čak tri pika prve runde, dok će imati i prava da menjaju pikove sa Milvokijem na još dva drafta.

 

Da ne bude da su Baksi baš toliko loše prošli u ovoj trampi, evo statistike Holideja iz prošle sezone.

On je u proseku postizao 19,1 poena, 6,7 asistencija, 4,8 skokova, skoro jednu blokadu i 1,6 ukradenih lopti, tako da će Bogdanović i Janis zaista imati šansu da snjim osvoje titulu sledeće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading