RASPAD SISTEMA! Švajcarcima se osipa tim: Odlična vest za Srbiju tik pred meč odluke u Kataru!

Autor:

Sport

02.12.2022

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sluti na dobro!

RASPAD SISTEMA! Švajcarcima se osipa tim: Odlična vest za Srbiju tik pred meč odluke u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Švajcarske

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20 časova igra najvažniji meč na Svetskom prvenstvu.

"Orlovi" će protiv Švajcarske morati da traže pobedu kako bi se plasirali u osminu finala Mundijala, prvi put pod imenom Srbija.

Naš nacionalni tim u odličnom raspoloženju dočekuje ovaj meč što se moglo videti i prema poslednjem treningu. Sjajne vesti stigle su i od selektora Švajcarske Murata Jakina koji se oglasio o problemima sa kojima se suočava.

- Jan (Zomer) i Niko (Elvedi) su imali burnu noć, ali biće spremni. Svakako, imamo dobre opcije i na klupi. Možemo da napravimo razne kombinacije, da igramo sa tri napadača, sa krilima. Želimo da dominiramo terenom, na sve ostalo ne možemo da utičemo - istakao je Murat Jakin.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Murat Jakin

Podsetimo, Švajcarci imaju problema sa povređenim i bolesnim fudbalerima, a na toj listi se pred Srbiju nalaze Jan Zomer, Niko Elvedi, Đerdan Šaćiri i Noa Okafor. Oni se još oporavljaju posle povreda pa će se verovatno čekati poslednji čas pre nego se odluči o njihovom učešću na ovom susretu.

Sve ovo daje dodatnu nadu "Orlovima" da će stići do važne pobede, a selektor Stojković je istakao da je tim maksimalno spreman i da ga protivnik ne zanima:

- Nisam njihov PR da bih znao istinu. Meni je važno da moji igrači nisu prehlađeni. I, nisu! A ko će presuditi? Ja ne igram, moraš Mitra da pitaš! Presudiće dobra igra i koncentracija maksimalna. Manji broj grešaka. To je tako. Ako budemo pravili gluposti kao protiv Kameruna ne očekujemo ništa. Ne može ni taj rezultat 3:3 da se gleda kao tragedija. Kada se pogledaju igrači Kameruna treba malo više poštovanja pokazati. To nije tragedija. Nismo mi imali velike rezultate, treba da budete realni malo. Na kraju krajeva, ne zanima me ko šta priča, već igrači. Da pokažemo da Srbija zna da igra fudbal! Put do pobede postoji. Poštujemo Švajcarsku, ali i sebe. Na kraju krajeva rezultat će pokazati ko je bolji - rekao je selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading