STIGAO I ODGOVOR IZ FSS: Evo šta kaže sudijska komisija o golu sa derbija!

Autor:

Sport

25.09.2018

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura nakon debija još uvek se ne stišava. Tema svih čaršijskih razgovora je samo jedna, da li je lopta prešla gol liniju na 158. sudaru večitih. Dugo se čekao odgovor iz Fudbalskog saveza Srbije, a sada je i stigao - gol je regularan.

RepublikaFoto: Stasrport
Detalj sa 158. večitog derbija

Partizan je angažovao geodetu, Crvena zvezda je – odgovorila. Bivše sudije su vrlo umorene, ali Sportski Žurnal u današnjem izdanju piše da odluka petog arbitra Nenada Đokića uopšte neće biti predmet polemike na narednoj sednici Sudijske komisije FSS. Navodno, ljudi iz sudijske organizacije imaju veliko poverenje u internacionalca koji je deo Mažićevog tima, posebno jer je u trenutku Boaćijevog šuta i Stojkovićeve odbrane bio odlično pozicioniran.

- Sudeći prema jučerašnjim informacijama na narednoj sednici Sudijske komisije FSS izveštaj sa derbija neće biti predmet veće polemike. Navodno, konačna odluka Danila Grujića na uverljivu i energičnu asistenciju Nenada Đokića dobiće maksimalnu podršku, kao ispravna. Sličan izveštaj očekuje se i od posmatrača suđenja, UEFA posmatrača Boška Jovanetića. Ključna stavka u finalnoj oceni svodi se na jednu reč poverenje - piše u tekstu Sportskog Žurnala, inače poslovično odlično upoznat sa dešavanjima u Sudijskoj komisiji FSS.

RepublikaFoto: Promo foto
Gol ili ne?

Đokić neće biti pod sumnjom ni zbog autoriteta.

- Đokić je godinama neizostavan u evropskom timu Milorada Mažića, obučen i dovoljno iskusan da u delikatnom trenutku donese odluku, uz to je neknopromitovan na domaćim terenima, što je još jedan signal komisiji da uvaži odluku. Pogotovo što nema konkretnijeg materijalnog dokaza - navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading