POZNATO KO SUDI VEČITIMA: Italijan na centru "Marakane", Slovak u Humskoj!

Autor:

Sport

19.08.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde i Partizana očekuju najbitniji mečevi u sezoni. Crveno-beli će na megdan Salzburgu u kvalifikacijama za Ligu šampiona dok će ekip Zorana Mirkovića ugostiti Bešiktaš u sklopu plej-ofa Lige Evrope. UEFA je odredila arbitre za duele večitih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Poznati arbitri za prve mečeve kvalifikacija

Crveno-beli pred praznom Marakanom dočekuju austrijski Salcburg, dok će ekipa Zorana Mirkovića na svom terenu ugostiti renomirani turski Bešiktaš na poslednjem stepeniku pred grupnu fazu drugog po jačini evro takmičenja.

Poznate su i sudije za duele srpskih klubova.Zvezdi će pravdu deliti Italijan Daniele Orsato, a pomagaće mu zemljaci Lorenco Manjaneli, Alesandro Kostanco i Mateo Paseri. Sa druge strane Topčiderskog brda Slovak Ivan Kružilak će deliti pravdu, a pomagaće mu  sunarodnici Tomaš Somolani i Branislav Hancko, dok je četvrti arbitar takođe iz iste zemlje – Filip Glova.

Zvezda svoj meč igra 21. avgusta od 21 čas dok Partizan duel protiv Bešiktaša igra dva dana kasnije (23. avgust) od 20.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading