PARTIZANOVI STRANCI "PREDVODE POBUNU": Evo ko se sve od IGRAČA crno-belih oglasio i UDARIO po suđenju! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.04.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskazali su nezadovoljstvo.

PARTIZANOVI STRANCI "PREDVODE POBUNU": Evo ko se sve od IGRAČA crno-belih oglasio i UDARIO po suđenju! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Nekolicina najiskusnijih fudbalera Partizana, među kojima se ističu Bibars Natho, Jung Džun Goh, Aldo Kalulu i Mateus Saldanja, izrazili su nezadovoljstvo sudijskim tretmanom nakon jučerašnjeg derbija. Oni su prvi put doživeli "egzibicionu" arbitražu Pavla Ilića i odmah su zatražili objašnjenje od stručnog štaba i čelnika kluba iz Humske. Njihovo nezadovoljstvo rezultiralo je oštrim saopštenjem kluba, u kojem je Ilić nazvan diletantom i neznalicom. Dodatno, sportski direktor Ivica Kralj je izjavio da bi pravda bila ispoštovana samo ako bi se Ilić našao iza rešetaka.


Bibars Natho, jedan od internacionalaca u timu, izrazio je kajanje što nije izveo ekipu sa terena kada je Ilić najavio produžetak meča već u 88. minutu, što je rezultiralo potpunom promenom rezultata. Takođe je vikao pred medijima i govorio kako je sramota šta se dešava njegovom timu i kakav tretman imaju. Sve možete videti u snimku iznad. Nakon utakmice, igrači su javno izrazili revolt putem društvenih mreža, postavljajući fotografije Pavla Ilića.

 

Klub iz Humske najavio je da razmišlja o bojkotu narednog derbija, a takođe su najavili da će sve tvrdnje u vezi sa Ilićevom arbitražom potkrepiti novim saopštenjem i video snimcima. Danas je nezvanično objavljeno da sudija Ilić neće deliti pravdu na derbiju u Kupu, pa ćemo videti kako će to uticati na razvoj dalje sitaucije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

21.04.2024 16:40

Dosta više o suđenju... Ovoga puta je bilo sve čisto... Ko gubi ima pravo da se duri... Četiri šuta, dva u okvir za 115 minuta, o čemu pričate više... Sram vas bilo...