KAKO SME STRANCIMA DA SE DOZVOLI DA TAKO PRIČAJU U NAŠOJ ZEMLJI?! BINIĆ OŠTAR POSLE DERBIJA! Pohvalio JEDNOG igrača!

Autor:

Sport

21.04.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je primedbe na derbi čuveni napadač.

KAKO SME STRANCIMA DA SE DOZVOLI DA TAKO PRIČAJU U NAŠOJ ZEMLJI?! BINIĆ OŠTAR POSLE DERBIJA! Pohvalio JEDNOG igrača!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Starsport

Gotov je i 173. večiti derbi, a nažalost, kako to ovde obično i biva, umesto da se priča o najspektakularnijem susretu Zvezde i Partizana u poslednjih nekoliko godina, fokus je na suđenju i arbitru Pavlu Iliću.

Ipak, Dragiša Binić, legenda Crvene zvezde, imao je mnogo toga da kaže o kvalitetu samog duela za Republiku, ali je takođe dodao i da misli da je prvenstvo gotovo. Istakao je dobre i loše strane crveno-belih i posebno pohvalio Marka Stamenića.

Republika

Foto: Starsport

Stamenić na derbiju

- Ma dobro, ja mislim da je to gotovo sada. Nema šanse da kiksnemo do kraja negde. Ono što je bilo dobro sinoć jeste što smo videli dosta golova. Loše je što se lako primaju golovi i što se mnogo promašuje. Meni lično najdraže od svega je što se, po meni, najbolji igrač Zvezde Marko Stamenić vraća i pokazuje da je vrhunski igrač. Gušili su ga pojedini u sredini, a dečko je svetski igrač. Igra u oba smera sjajno, hoće da završi i da se vrati, mi dugo nismo imali igrača takvog kvaliteta na toj poziciji. On je to pokazao još kad je došao, pa se posle izgubio kod Bahara i evo sad se konačno vraća - počeo je Binić i nastavio o meču:

- Ja sam prognozirao 3:0 i pogodio sam koliko ćemo golova dati. Dva nisu smela da budu primljena - zakasnele reakcije pojedinaca su uticale na to. Igraču se ostavi prazan prostor i on ostane sam na šutu, to se ne brani. Govorim o drugom golu naravno. Mi smo možda trebali tvrđe da uđemo, ali dobro.

 

 

Velika se prašina digla oko arbitra posle meča. Mnogi Partizanovi igrači izrazili su nezadovoljstvo, što pred novinarima, što preko društvenih mreža. Ipak, najviše se u tome istakao Bibars Natho koji je gotovo vikao pred medijima ispred svlačionice kako je njegov tim imao sramotan tretman.

- Gotova je utakmica, sad više nemamo šta da komentarišemo što se tiče suđenja. A na te komentare, tu treba da reaguje i Savez, ne može igrač tako da priča. Kad smo mi, dok smo bili stranci u drugim zemljama, smeli da kažemo tako nešto? Ne samo mi, nego kad si stranac u drugoj državi to ljudi neće ni da napišu, a tu dolazimo do toga da su naši novinari takođe krivi. Dozvoljavamo da se u našoj zemlji sile svi i pokazuju da su nešto bitni. To je gotov meč, ide nam još bitniji sad u Kupu gde treba da slavimo i potvrdimo da smo bolji tim - podvukao je Binić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading