NATHO POTPUNO POLUDEO: OVO JE SRAMOTA, IGRAJU SA 12 IGRAČA! Drugi put za redom nam ovo radi! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac nije birao reči posle meča.

NATHO POTPUNO POLUDEO: OVO JE SRAMOTA, IGRAJU SA 12 IGRAČA! Drugi put za redom nam ovo radi! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su nad Partizanom na Marakani u prvom kolu plej ofa Superlige Srbije posle neverovatnog preokreta i dva penala sa 3:2.

Nakon nekoliko sudijskih odluka zbog kojih su se bunili igrači i stručni štab crno-belih, usledili su žustri prigovori sudiji Iliću posle utakmice.

Iz tog razloga, Partizan je odlučio da neće da igra Kup Srbije, a isto mišljenje o suđenju delio je i Bibars Natho koji je nakon meča izašao pred medije i "osuo" po sudiji Pavlu Iliću. Kako je to izgledalo možete pogledati na snimku ispod:

Podsetimo, saopštenje crno-belih nakon meča je izgledalo ovako:

Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading