BOMBA NA ČIZMI: Roma zainteresovana za napdača Juventusa!

Autor:

Sport

19.04.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučica se sprema za narednu sezonu.

BOMBA NA ČIZMI: Roma zainteresovana za napdača Juventusa!

Foto: www.profimedia.rs

Od kako je Danijele De Rosi preuzeo kormilo Rome, tim igra na sasvim drugom nivou nego pod Žoze Murinjom. Nekadašnji kapiten Vučice uneo je sasvim drugu energiju, a vide se i rezultati. De Rosi je do sada ostvario 12 trijumfa tri remija i dva poraza, a plasirao se u polufinale Lige Evrope gde će igrai protiv Bajer Leverkuzena.

To je sve doprinelo da Roma produži saradnju sa De Rosijem do 2026. godine. Kako navodi Tutosport, Italijan je već istakao svoje želje na leto. Naime, prvi na listi je napadač Juventusa, Federiko Kijeza. 

Foto: www.profimedia.rs

 

Kijeza  je postao član Stare dame 2020. godine, ali njegov ugovor ističe 30. juna 2025. godine. Bjankoneri su izrazili želju da produže saradnju sa Kijezom, ali ukoliko se to ne desi, postoji mogućnost da će biti prodat. Ovo bi značajno da promeni transfer tržište, kako u Italiji, tako i u evropskom fudbalu.

Pored Rome, Njukasl takođe pokazuje interesovanje za Kijezu, videći ga kao idealnog napadača za Premijer ligu i ostala takmičenja. Ovo interesovanje dodatno komplikuje situaciju oko budućnosti ovog talentovanog fudbalera, te ostaje da se vidi koja će ekipa uspeti da ostvari transfer.

Ove sezone Kijeza je za Juventus odigrao 29 susreta i bio precizan osam puta. Osim Stare dame nosio je dres Fjorentine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading