BAHAR I IZRAEL KUJU PLAN KAKO DA "OPELJEŠE" ZVEZDU! Crveno-beli će ga PLAĆATI i na NOVOM POSLU?!

Autor:

Sport

25.03.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je delovalo da če finansijske knjige u Ljutice Bogdana doći u red.

BAHAR I IZRAEL KUJU PLAN KAKO DA "OPELJEŠE" ZVEZDU! Crveno-beli će ga PLAĆATI i na NOVOM POSLU?!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Serija loših rezultata u domaćem prvenstvu i rana eliminacija sa evropske scene, uticali su da Barak Bahar dobije otkaz u Crvenoj zvezdi.

To se dogodilo posle 171. Večitog derbija u Humskoj, kada je šampion bio poražen od tadašnjeg lidera "parnog valjka" rezultatom 2:1.

Usledila je rokada i povratak na klupu Zvezde Vladana Milojevića, koji je vratio stabilnost klubu i prvo mesto na superligaškoj tabeli, sa četiri boda više od Partizana.

Posle rastanka sa Izraelcem, mnoge je zanimala cifra koju će uprava beogradskog kluba morati da plati, a dogovor je bio da će isplaćivati regularna primanja upisana u ugovoru dok nekadašnji strateg Makabi Haife ne nađe novi posao. 

Danas je mnoge obradovala vest da Bahar želi da preuzme nacionalni tim, ali deluje da nije sve tako jednostavno, ili bolje rečeno, dobro po crveno-bele.

Foto: Starsport

Barak Bahar

Naime, izraelski portal "Sport 5" navodi da tamošnji savez pokušava da nađe način da Zvezda i dalje plaća Bahara, čak i kada on preuzme nacionalni tim, i tako izmiri ogromna potraživanja nekadašnjeg stručnjaka kluba iz Ljutice Bogdana. 

Neimonavni viši član Stručnog komiteta tamošnjeg Fudbalskog saveza istakao je da je Bahar spreman za novi izazov, ali i da ovo može biti dobra šansa za obe partizje da profitiraju.

- Ovo je neponovljiva prilika u finansijskom i sportskom smislu za FS Izraela da potpiše najboljeg trenera u zemlji - naglašava nepoznati zvaničnik. 

Sigurno da na Marakani neće biti zadovoljni ovakvom idejom tamošnje kuće fudbala, te da će preduzeti sve što je u njihovoj pravnoj moći da ne plate sumu koju po ugovoru nisu u obavezi potroše. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading