SPEKTAKL NA MARAKANI! Prvo Danica Crnogorčević RAZGALILA SVE, a onda DELIJE napravile ŠOU na severu! (VIDEO)(FOTO)

Autor:

Sport

23.03.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava fudbalska atmosfera na Marakani.

SPEKTAKL NA MARAKANI! Prvo Danica Crnogorčević RAZGALILA SVE, a onda DELIJE napravile ŠOU na severu! (VIDEO)(FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju sa ekipom Zenita u prijateljskoj utakmici bratskih klubova, a rezultat je 0:0.

Iako na samom meču za sada nema nekih zanimljivih dešavanja, manifestacije pre meča i na tribini postarale su se da svi posmatrači utakmice dožive jedan pravi fudbalski osećaj, unikatan za stadionsku atmosferu Marakane, na koju smo navikli godinama unazad. 

Prvo je Danica Crnogorčević otvorila meč izvedbama ruske pesme "Kaćuša", da bi potom promenila jezik i zapevala "po naški" pesmu "Oj Kosovo, Kosovo". 

Čitave tribine pevale su sa našom poznatom umetnicom, a svi su ostali zatečeni glasom čija melodija miluje sluh prodornim zvukovima usaglašenim sa pratećim vokalima. 

Potom je usledio minut ćutanja usled nemilog terorističkog napada na Moskvu, a da ne padne zadovoljstvo u trenutku najveće rapsodije, postarale su se Delije. 

Foto: Republika.rs

Koreografija Delija

Vatrene pristalice razvile su koreografiju preko čitavog severa i tako još jednom pokazale da su među najboljimna u Evropi. 

Crvena zvezda - Zenit

Strašna tragedija je pogodila Moskvu i Rusiju, cela planeta je šokirana jezivim masakrom koji se dogodio, otkazan je i prijateljski duel Rusije i Paragvaja, ali su se timovi dogovorili da se večerašnji meč odigra. U znak sećanja na žrtve terorističkog napada u Moskvi, pred početak utakmice održan je minut ćutanja. Ovaj gest solidarnosti i saučešća prema ruskom narodu pokazuje da su odnosi između dve zemlje na visokom nivou.

Pred duel sa prijateljskim klubom, crveno-belima je stigla sjajna vest, pošto se u Beograd vratio Gelor Kanga, a videćemo hoće li biti na Milojevićevom spisku.

Podsetimo da su Crvena zvezda i Zenit poslednji put odmerili snage tokom letnjih priprema, kada su crveno-beli trijumfovali rezultatom 2:1. Ovoga puta, oba tima će biti oslabljena neigranjem nekoliko igrača koji su na reprezentativnim dužnostima.

Delegacija ruskog tima danas je takođe bila u poseti Hrama Svetog Save.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading